Project Description

videonadzor, video nadzor

Kamere za vikendice, kuće i poslovne objekte

Tražite li odgovarajuću sigurnosnu kameru, CCTV sustav videonadzora ili digitalni video snimač koji će zaštititi Vaš dom, tvrtku ili vikendicu? bitPLUS je Vaše rješenje na jednom mjestu za sve Vaše potrebe videonadzora i sigurnosnih kamera. Za vas imamo različite ponude, od  analogne CCTV ili moderne IP kamere.

Razumijevanje načina na koji rade razni videonadzorni sustavi pomaže u izboru. Naši stručnjaci uputit će Vas u donošenje ispravne odluke prilikom ugradnje kamere za Vaš dom, tvrtku ili vikendice.

Analogne kamere

Za snimanje i praćenje uživo analogne kamere su povezane sa DVR. Analogni CCTV sustavi koriste se za fiksne komunikacijske veze između kamera i monitora uz pomoć žica i kabela.

Danas DVR ima mrežno povezivanje koje mu omogućuje gledanje videozapisa uživo putem mreže. Pomoću software-a za upravljanje možete pregledavati ovaj streaming uživo na udaljenom računalu ili mobilnom uređaju.

IP kamere

IP kamere, poznate i kao mrežne kamere su po mnogima budućnost sigurnosnih kamera. Dizajnirane posebno za nadzor, IP kamere mogu se spojiti na bežičnu mrežu ili Ethernet. Videostream se snima na centraliziranom NVR-u i može se pregledavati putem interenta.

Pomoću računala ili mobilnog uređaja putem interneta se može pratiti više kamera na različitim lokacijama.

Iako su sustavi temeljeni na IP kamerama malo skuplji, njihova vrhunska kvaliteta čini ih vrijednim ulaganja. Dok stariji sustavi postanu zastarijeli, vaše IP kamere uvijek ćete moći nadograditi i poboljšati jer se očekuje da će nadzorna tehnologija budućnosti ostati temeljena na IP kamerama još dugo vremena.

Tražite pouzdanu firmu koja se bavi ugradnjom videonadzora?

Pošaljite nam upit. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas

Ostale usluge