Project Description

kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

Kontrola pristupa i prolaza

U ponudi naših usluga imamo i ugradnju SUSTAVA SA KONTROLOM PRISTUPA I PROLAZA.

Osnovni zadatak sustava kontrole pristupa je dozvola pristupa isključivo ovlaštenim osobama. Pristup se omogućava ili sprječava automatskim djelovanjem sustava, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.

Često je u poslovnim prostorima potrebno ograničiti ili onemogućiti pristup neovlaštenim osobama, ili pratiti kretanje djelatnika u određenom prostoru. Takodjer se često koriste i kao sustav za evidenciju radnog vremena koji je moguće integrirati sa sustavom video nadzora i time smanjiti mogućnost zloupotrebe.

Za identifikaciju korisnika u sustavu kontrole pristupa najčešće se upotrebljavaju RFID beskontaktne kartice sa ugrađenim čipom za kontrolu prolaza. Uz RFID beskontaktne kartice u uporabi često nalazimo i beskontaktne privjeske, kontaktne čip-kartice, magnetne i bar-kod kartice.

Prednost sustava kontrole pristupa

Korištenjem kontrole pristupa i prolaza u objektima smanjuje se sigurnosni problem u slučaju gubitka ili krađe kartice u odnosu na slučaj kada je u pitanju klasični ključ.

Svaki korisnik ima jedinstvenu karticu ili identifikacijski element, ako je u pitanju biometrija, što omogućava individualnu kontrolu i praćenje aktivnosti. U slučaju kada zaposlenik trajno napušta poduzeće nije potrebno provoditi sigurnosne mjere kao što su promjene brava i sl., već se samo poništava njegova identifikacijska kartica.

Želite iskoristiti prednosti koje nudi korištenje sustava za kontrolu pristupa te evidenciju radnog vremena Vaših djelatnika, ili jednostavno želite osigurati pristup Vašem privatnom objektu?

Pošaljite nam upit. Rado ćemo Vam pomoći u odabiru najboljeg rješenja.

Kontaktirajte nas

Ostale usluge