Project Description

Sustavi Kontrole Parkinga, Oprema za Parking, Parking Rampe

Kada je riječ o sustavima za kontrolu parkinga, opremi za parking ili parking rampama, bitPLUS nudi rješenja kako za zaštitu privatnih posjeda tako i za zaštitu i    kontrolu kompleksnih parking sustava.

Sustav Kontrole Parkinga

Sustavi za kontrolu parkinga omogućuju vlasnicima parkirališta i garaža da ograniče pristup svom parkiralištu, kao i da ostvare prihod. Obično postoje dvije glavne komponente sustava parkinga: generiranje prihoda i kontrola pristupa.

Parking Software

Software za parking kontrolira postavke za sustave parkinga. To uključuje pregled generiranog prihoda, nadgledanje upotrebe kartice, promjenu cijene parkinga, ažuriranje pristupa i konfiguriranje drugih postavki kao što su vrijeme otvaranja i zatvaranja lota, dostupna parkirna mjesta i kontrola pristupa software-u za parking.

Sustav Naplate Parkinga

Sustavi za naplatu parkinga omogućuju vlasnicima i upraviteljima parkirališta da naplaćuju parking na temelju vremena provedenog na parkiralištu. Isprintana ulaznica sadrži crtični kod, vrijeme i datum unosa, kao i prilagođeni tekst ili upute. Kada se kartica skenira na drugom parking sustavu, plaćanje karte izračunava se na temelju cijene utvrđene u parking Software-u.

Pametni Parking Mjerači

Pametni parking mjerači ekonomično su rješenje za ostvarivanje prihoda od parkinga. Iako će parkirališta s parking mjeračima možda trebati i dodatni nadzor kako bi se osigurala naplata, ovi ekonomični sustavi odlična su opcija za manja parkirališta.

Parking Rampe

Parking rampe su bitan element za parking sustave. One ograničavaju pristup vozilu i brzo se podiže nakon što autorizirano vozilo uđe ili izađe s parkinga.

Parking Rješenja

Rješenja za parking mogu se konfigurirati na mnogo različitih načina kako bi udovoljili vašim potrebama! bitPLUS nudi potpuna i prilagođena parking rješenja, pametne mjerače za parkiranje, software za parking kao i pristup i izvještavanje koji se temelje na “oblaku”.

Koji Parking Sustav bi Vama najviše odgovarao?

Pošaljite nam upit. Rado ćemo Vam pomoći u odabiru najboljeg rješenja.

Kontaktirajte nas

Ako tražite rješenje za kontrolu parkinga, bilo da je riječ o parkingu otvorenog tipa, podzemnim garažama, sustavu upravljanja parkingom, naprednoj kontroli pristupa parkingu s RFID / AVI čitačima, parking rampama ili drugim parking sustavima, kontaktirajte bitPLUS da biste saznali više o  karticama za parking, sustavima naplate parkinga, parking software-ima, parking kioscima, naplati putem mobilnog uređaja, te drugim opcijama koje bi bile najpovoljnije za Vas.

Ostale usluge